Stugan börjar ta form på riktigt

stuga 1

Fjärde dagen på tomten och bygget tågar på. I dag har det ägnats tid åt förberedelser av placering av takstolar. Totalt ska 12 takstolar komma på plats och allt eftersom börjar byggställningen monteras upp runt stugan. Alldeles strax så ska den första takstolen lyftas upp och peppar peppar ta i trä så klarar vi oss från regnet. Ikväll väntas även en leverans med isoleringsmaterial från Beijer i Sundsvall som kommer bli det nästkommande steget i byggnationen de närmsta dagarna. 

Dela inlägget:

2 kommentarer på “Stugan börjar ta form på riktigt

 1. Emelie

  Jösses så långt ni kommit!! ☺ Är tanken att det ska bli helt tätt innan ni åker hem? 🙂 Jätteroligt att se iaf! Ni kämpar på bra måste jag säga!

  Svara
  1. Sara Thyrell Inläggsförfattare

   Kul med en kommentar här på bloggen Emelie! Synd att jag inte sett den tidigare :-). Som du vet i byggprojekt så tar allt sån tiiid, så vi har släppt allt vad tidsramar heter…förhoppningsvis så hinner vi får stugan tät innan månadens slut. Det är nästan ett måste då snön snart faller, lite drygt att nockbalk och takstolar blev försenade i leveransen…vi är därför cirka fem veckor efter i tidsplanen. Men det rullar ändå på fint och det är superkul nu när vi börjar se resultat 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *