Kort om oss

Hej på dig!

Grundarna av denna blogg heter Sara Thyrell och Fredrik 10675702_10152507392806962_2538966815111594737_nNordin och är bosatta i Sundsvall sedan 2011. Tillsammans har de sonen Algot som föddes mars 2016. Sara har sina rötter i de Östjämtska skogarna runt Bispgården. Hon är utbildad Rehabiliteringsvetare efter tre års studier på programmet Hälsa och rehabilitering i arbetslivet” vid Mittuniversitetet i Sundsvall och till vardags arbetar hon på CSN. Fredrik kommer ursprungligen från Sollefteå och har hunnit bo i både Luleå och Umeå. I Luleå pluggade han till mättekniker vid Luleå Tekniska Universitet. Han jobbar för närvarande på Leica Geosystems AB.

Sara har ända sedan hon var liten haft kopplingar till Borgafjäll, hennes farmor och farfar byggde år 1988 en stuga i Risbäck och har därmed haft förmånen att varje vinter fått tillbringa mycket tid i de vackra Lapplandsfjällen. Tack vare det så har även Fredrik haft möjlighet att spendera en hel del tid i Borgafjäll/Risbäck de senaste åren. Båda trivs i den genuina fjällmiljö som kan upplevas där och därför var det ett lätt beslut att ta när tillfället att förvärva tomten gavs.

I den här bloggen kommer ni att kunna följa vår fjällstugas framdrift och allt som hör ett stugbygge till. Ni kommer även få se bilder från Borgafjälls vackra natur samt tankar och funderingar om hur stugan ska inredas. Så småningom kanske ni får hänga med på ytterligare en stuga om det blir aktuellt att bygga på den avstyckade tomten 🙂

Läs och begrunda. Hoppas ni finner det intressant!

Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss på:

info@borgafjallstugor.se

Dela inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *