Stora framsteg – mellanbjälklag och mellanväggar

visningsbild väggar

Fredrik kom igår hem från Borga efter att ha varit där i tre dagar tillsammans med en snickare och en hel del har hänt dessa dagar. Här kan vi se mellanbjälklag samt några mellanväggar. Ett relativt smidigt montage då vi hade beställt färdigkapade golvbjälkar som gjorde att det snabbt gick att se resultat i snickrandet. Vilket sporrade till att bara fortsätta “mata” på med väggar, men nu har vi lite annat spännande att se fram emot den närmsta tiden då vi ska bli föräldrar och väljer därför att pausa bygget på obestämd tid för att ta hand om vårt lilla nytillskott 🙂 När vi sedan kommer tillbaka är tanken att göra klart för elektrikernas första insats genom att färdigställa mellanväggarna med skivmaterial (OSB+gips) på ena sidan samt spika upp innertaket. 

toalett nere

Här kan vi se badrummet på nedervåningen med en balkongdörr längs väggen som kommer att leda ut till en vedeldad bastustuga. Tanken är att ha en liten relaxdel i badrummet där bastun tidigare var ritad.

vinkelloft

Här ser vi det lilla utsprånget på loftet som kommer att sträcka sig ut en bit ovanför vardagsrumsdelen. Nu är jag glad att Fredrik stod på sig angående den idén 😉 Tyckte att det till en början såg konstigt ut på ritningen men allt eftersom har jag förstått att det faktiskt kommer bli bra.

Dela inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *